:: ΑΛΦΑΜΕΝΤ LASER IPL Ιατρικός Εξοπλισμός Αισθητική Ιατρική Οδοντιατρική ::

NewsLetters - email:   

ΩΡΛ - Xειρουργικά LASER και Μικροσκόπια για τα σύγχρονα Νοσοκομεία, Κλινικές και Ιατρεία. Γυναικολογία και Σύγχρονη Υψηλή Τεχνολογία - CO2 LASER στον τομέα της Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης Αισθητική Χειρουργική και Δερματολογία με Συστήματα LASER, Παλμικού Φωτός (IPL) και Ραδιοσυχνοτήτων (RF) Σύσφιξη και βελτίωση περιγράμματος με Ραδιοσυχνότητες (RF) και Fractional RF
Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ διαθέτει συστήματα LASER, παλμικού φωτός (IPL) και Ραδιοσυχνοτήτων (RF) αντιπροσωπεύοντας τους διεθνείς οίκους LUMENIS, VIORA και EUFOTON στους τομείς της Αισθητικής Χειρουργικής της Δερματολογίας και της Οδοντιατρικής,  καθώς επίσης και σε όλες τις χειρουργικές ειδικότητες στην Ιατρική.


ΝΕΟ PORTAL AESTHETIPEDIA από την Lumenis:

Η Lumenis δημιούργησε το νέο portal Aesthetipedia για την καλύτερη ενημέρωση των ασθενών σχετικά με τις θεραπείες στο πεδίο της Αισθητικής Χειρουργικής και Δερματολογίας.  Η νέα αυτή υπηρεσία αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο και για τον Ιατρό που διαθέτει κάποιο από τα συστήματα της Lumenis, καθώς μπορεί να έχει πρόσβαση σε πλούσιο υλικό marketing για κάθε εφαρμογή, όπως ενημερωτικά φυλλάδια ασθενών. Παράλληλα οι ασθενείς μπορούν εύκολα και γρήγορα να αναζητήσουν τον πλησιέστερο ιατρό για την θεραπεία που επιθυμούν. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Όλα αυτά με την εγγραφή σας στο www.aesthetipedia.com


Εικόνες πριν και μετά>


  Copyright © amed.com.gr

ΑΛΦΑΜΕΝΤ
LASER & ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ευβοίας 74, ΑΘΗΝΑ 11362,
 τηλ.2108842769, email: info@amed.gr


Το συνολικό περιεχομένο και οι υπηρεσίες του amed.com.gr παρέχονται σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχονται οι επισκέπτες του.
Απαγορεύεται η επανεκπομπή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

Database driven WebSite Design & Development by
EuRoCec