:: ΑΛΦΑΜΕΝΤ LASER IPL Ιατρικός Εξοπλισμός Αισθητική Ιατρική Οδοντιατρική ::

NewsLetters - email:   Αισθητική Χειρουργική - Δερματολογία


ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που απευθύνεται σ’ όλες τις ηλικίες.


Τα διαμάντια και στον καθαρισμό της Επιδερμίδας

Η Μικροδερμοαπόξεση αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η Κοσμητική Δερματολογία για την ανανέωση της επιδερμίδας.

Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές μπορεί και απευθύνεται σ’ όλες τις ηλικίες.

Μέσα από ένα απόλυτα ελεγχόμενο, βαθύ καθαρισμό του δέρματος από τα νεκρά κύτταρα τονώνει, απαλύνει και ξαναζωντανεύει το δέρμα.

Στην ουσία αποτελεί μια προληπτική αναπλαστική θεραπεία, η οποία καταπολεμά τις φθορές που υφίσταται το δέρμα από το πέρασμα του χρόνου, προσφέροντας λάμψη και φυσική ανανέωση.

Η εξωτερική κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδα απομακρύνεται με τη βοήθεια ειδικής κεφαλής που αποτελείται, από ένα κύλινδρο από ανοξείδωτο ατσάλι στον οποίο έχουν συγκολληθεί ειδικά επεξεργασμένα διαμάντια. Κατά την Θεραπεία, τα νεκρά κύτταρα πού κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο απομακρύνονται, οι διασταλμένοι πόροι συρρικνώνονται και η επιδερμίδα γίνεται λεία και λαμπερή, χωρίς τον κίνδυνο εκτόξευσης μικροκρυστάλλων όπως γίνεται στην κλασική μικροδερμοαπόξεση.

Πιο συγκεκριμένα η θεραπεία ενδείκνυται για λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ουλές από ακμή, μαύρα και άσπρα στίγματα, κηλίδες, δυσχρωμίες και πανάδες από τον ήλιο. Επίσης για την ανομοιόμορφη υφή του δέρματος.

Η θεραπεία κινητοποιεί τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την ανάπλαση τους ινοβλάστες προκειμένου να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη ενεργοποιώντας τη φυσική επουλωτική διαδικασία του οργανισμού. Ταυτόχρονα στην περιοχή προκαλείται υπεραιμία λόγω του μικροτραυματισμού, γεγονός που βοηθάει στην περαιτέρω ανάπλαση της επιδερμίδας.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την περιοχή του προσώπου και επιπλέον στο λαιμό και το μπούστο.

Η Μικροδερμοαπόξεση είναι μια ανώδυνη μέθοδος που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και για όλο το χρόνο.

Ο μικροτραυματισμός που προκαλούν οι κεφαλές με διαμάντι αφορά μόνο τις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος και δεν χρειάζεται ούτε αναισθητική κρέμα.

Ο αριθμός των συνεδριών που προτείνονται συνήθως κυμαίνονται από 2 έως 4 με μεσοδιάστημα ενός μήνα μεταξύ τους.

Δεδομένου του ότι το δέρμα είναι ένας πολύ δυναμικός ιστός ο οποίος όμως εύκολα φθείρεται, για να μπορέσουμε να τον διατηρήσουμε σε μια πολύ καλή κατάσταση, η θεραπεία με Μικροδερμοαπόξεση με κεφαλή από διαμάντια μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 3 – 4 μήνες. Η επανάληψη της θεραπείας βοηθάει στο να κερδηθεί ο τόνος των ιστών και το δέρμα να διατηρεί την ζωντάνια, απαλότητα και λάμψη του.

Ο συνδυασμός της Diamond Microdermabration Therapy με άλλες θεραπείες προσώπου επιφέρει μονιμότερα και πιο θεαματικά αποτελέσματα και συνίσταται στην πλειονότητα των περιπτώσεων.


Πηγή: Dr. Χριστόφορος Τζερμιάς, Δερματολόγος/www.tzermias.grCopyright © amed.com.gr

ΑΛΦΑΜΕΝΤ
LASER & ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ευβοίας 74, ΑΘΗΝΑ 11362,
 τηλ.2108842769, email: info@amed.gr


Το συνολικό περιεχομένο και οι υπηρεσίες του amed.com.gr παρέχονται σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχονται οι επισκέπτες του.
Απαγορεύεται η επανεκπομπή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

Database driven WebSite Design & Development by
EuRoCec