NewsLetters - email:   

:: ΑΛΦΑΜΕΝΤ LASER IPL Ιατρικός Εξοπλισμός Αισθητική Ιατρική Οδοντιατρική ::


viora_logo


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER

 
Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ από το 1990, προμηθεύει προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας όπως ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ LASER και ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ απόλυτα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς, σε ευρύτατη γκάμα επενδυτικών επιλογών.
Με τα προϊόντα μας παρέχουμε εξοπλισμό σε πολλές ιατρικές ειδικότητες, όπως: γυναικολογία, ωτορινολαρυγγολογία, πλαστική χειρουργική, δερματολογία, γενική χειρουργική, ουρολογία, πνευμονολογία, θωρακοχειρουργική, γναθοχειρουργική, αγγειοχειρουργική και οδοντιατρική.
Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας, από το ξεκίνημά της, ήταν επί των χειρουργικών εφαρμογών LASER, σε ολόκληρο το φάσμα του, εκτός της οφθαλμολογίας.
Η εταιρεία έχει αναπτυχθεί σημαντικά στον τομέα των χειρουργικών μηχανημάτων LASER, με ιδιαίτερα αξιόλογη δραστηριότητα. Κατέχει το 90%, περίπου, της εγχώριας αγοράς, έχοντας εγκαταστήσει άνω των διακοσίων (200) χειρουργικών συσκευών LASER, διαφόρων τύπων, (CO2, ND: YAG, Diode, Holmium:YAG, κ.λ.π.) σε ολόκληρη τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα σχεδόν τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας που διαθέτουν χειρουργικά μηχανήματα Laser (μη οφθαλμολογικά) τα έχουν προμηθευτεί από την εταιρεία μας.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με όλα τα μεγάλα ιδιωτικά Νοσοκομεία, Γυναικολογικά & Μαιευτικά κέντρα, ιδιωτικά ιατρικά κέντρα και ιατρεία.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ διαθέτει συστήματα LASER, παλμικού φωτός (IPL) και Ραδιοσυχνοτήτων (RF) για την κάλυψη των αναγκών κάθε ιατρείου στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής.

Σε συνεργασία με τους καταξιωμένους διεθνείς οίκους
LUMENIS, VIORA και EUFOTON διατίθενται μηχανήματα για την επεμβατική ή ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων με τον πλέον σύγχρονο και ασφαλή τρόπο, δηλαδή με ένα απλό …….. «Άγγιγμα Φωτός».

ΩΡΛ

Από τις πρώτες δραστηριότητες της ΑΛΦΑΜΕΝΤ ήταν ο εξοπλισμός ΩΡΛ κλινικών και ιατρείων, με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, για πρωτοποριακές εφαρμογές με εξασφαλισμένη την δυνατότητα εκπαίδευσης στις εξειδικευμένες εφαρμογές τους. Στο εύρος των μηχανημάτων για ΩΡΛ χρήση περιλαμβάνονται τα LASER CO2 και τα συνεργαζόμενα με αυτά χειρουργικά μικροσκόπια καθώς και τα διοδικά LASER, για εφαρμογές σε όλες τις χειρουργικές υποειδικότητες της ΩΡΛ και γενικά για εφαρμογές στην χειρουργική κεφαλής και τραχήλου.

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ ξεκινώντας το 1990 ήταν η πρώτη και μόνη εταιρεία στην Ελλάδα, που εισήγαγε την υψηλή τεχνολογία των CO2 LASER στην Γυναικολογία και πιο συγκεκριμένα στην Κολποσκόπηση.

Η εξειδίκευσή μας στην παροχή καινοτόμων προϊόντων στον τομέα της Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την επιστημονική κατάρτιση, την άρτια τεχνική μας υποστήριξη και με την αδιαμφισβήτητη τεχνολογική υπεροχή των οίκων που αντιπροσωπεύουμε μας τοποθετεί σε κάθε Δημόσια ή ιδιωτική Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική και ιατρείο, που ειδικεύεται στην Παθολογία τραχήλου και στην Κολποσκόπηση, διαθέτοντας προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς.

ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΟΥΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ LASER

H ΑΛΦΑΜΕΝΤ ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, που εισήγαγε την τεχνολογία των LASER σε πρωτοποριακές Ενδουρολογικές εφαρμογές. Τα πρώτα συστήματα LASER, που χρησιμοποιήθηκαν στον τομέα αυτό ήταν τα Nd:YAG LASER, τα οποία στην συνέχεια αντικαταστάθηκαν από την τεχνολογία Holmium LASER (Ho:YAG). Τα Holmium LASER έχουν πλέον καταξιωθεί στην Ουρολογία και τεκμηριωθεί από πολλές μελέτες, που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την πολύ-λειτουργικότητα αυτών των LASER στην αντιμετώπιση της Καλοήθους Υπερπλασίας Προστάτη αλλά και σε περιπτώσεις Λιθίασης του ουροποιητικού.

Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ σε συνεργασία με την Lumenis διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία Holmium VersaPulse, για τις πρωτοποριακές εφαρμογές HoLAP, HoLEP και Λιθοτριψίας, με εξασφαλισμένη την δυνατότητα εκπαίδευσης στις εξειδικευμένες αυτές εφαρμογές σε συνεργαζόμενα LASER Centers of Excellence, που συνεργάζονται με την Lumenis και αποτελούν φημισμένες διεθνείς κλινικές .

ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΑ-ΦΛΕΒΟΛΟΓΙΑ

Τα διοδικά LASER είναι η νεότερη τεχνολογική εξέλιξη στα LASER για ιατρικές εφαρμογές.

Με δεδομένο ότι διατίθενται σε πολλά και διαφορετικά μήκη κύματος και ότι δεν έχουν ιδιαιτέρες απαιτήσεις σε τακτική συντήρηση και ακριβά αναλώσιμα, αποτελούν μία εξαιρετικά προσιτή λύση στην αντιμετώπιση διαφόρων αγγειακών βλαβών, τόσο επεμβατικά όσο και μη επεμβατικά.

Η ΑΛΦΑΜΕΝΤ σε συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο EUFOTON κατασκευαστή, αποκλειστικά και μόνο διοδικών LASER, παρέχει καινοτόμες εφαρμογές, όπως μεταξύ άλλων στην αντιμετώπιση επιφανειακών αγγειακών παθήσεων, έλκων κατακλίσεων αλλά και σε ενδοαγγειακές εφαρμογές για μεγαλύτερα και βαθύτερα αγγεία.ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Στην χειρουργική τα LASER χρησιμοποιήθηκαν αρχικά με την προοπτική να αντικαταστήσουν σε όσο το δυνατο περισσότερες επεμβάσεις το νυστέρι. Στην πράξη αυτό δεν έγινε αφού τα ωφέλη για τον ασθενή δεν ήταν πάντα συγκριτικά καλύτερα από τις παραδοσιακές τεχνικές.

Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις οι θεραπείες με το LASER CO2 κυρίως παρέχουν μεγάλη ευκολία στον χειρουργό λόγω του αναίμακτου πεδίου και πολύ καλύτερη μετεγχειριτική πορεία για τον ασθενή με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. 

 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Στον τομέα της οδοντιατρικής η ΑΛΦΑΜΕΝΤ δραστηριοποιείται από το 1999 παρέχοντας εξειδικευμένο εξοπλισμό όπως LASER και μικροσκόπια από καταξιωμένους οίκους, με προϊόντα που καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες ενός σύγχρονου οδοντιατρείου.

Copyright © amed.com.gr

ΑΛΦΑΜΕΝΤ
LASER & ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ευβοίας 74, ΑΘΗΝΑ 11362,
 τηλ.2108842769, email: info@amed.gr


Το συνολικό περιεχομένο και οι υπηρεσίες του amed.com.gr παρέχονται σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχονται οι επισκέπτες του.
Απαγορεύεται η επανεκπομπή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

Database driven WebSite Design & Development by
EuRoCec